ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Νίκος Φώσκολος: Ο θρυλικός σκηνοθέτης ζει το δικό του γολγοθά
"Αν είχα ένα πιστόλι θα είχα αυτοκτονήσει"

Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2012 21:48

Στα 85 του χρόνια βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν εντελώς προσωπικό «άγνωστο πόλεμο»! Ο Νίκος Φώσκολος, που στη δεκαετία του '90 κατέκτησε μία θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες με τα 3.457 επεισόδια της «Λάμψης», ενώ με το «Καλημέρα ζωή» είχε καθηλώσει τη μισή Ελλάδα, σήμερα πρωταγωνιστεί σ’ ένα αληθινό δράμα που δεν το γράφει εκείνος, αλλά η μοίρα.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωή μου είναι το σήμερα. Κάθε μέρα είναι ένας εφιάλτης. Αν είχα ένα πιστόλι θα είχα αυτοκτονήσει χίλιες φορές. Δεν έχω όμως και δεν μπορώ να βρω... Το θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου. Τη διαδικασία φοβάμαι. Περισσότερο σκέφτομαι την ανημποριά. Δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να λερώνομαι πάνω μου...» εξομολογήθηκε στο περιοδικό Life & Style ο Νίκος Φώσκολος και συνεχίζει «Ό,τι έχω ζητήσει από τον Θεό εκείνος μου το έδωσε. Έχω ζήσει πολλές χαρούμενες στιγμές και τώρα τις πληρώνω. Είμαι κλεισμένος στο σπίτι μου. Ούτε φυλακισμένος να ήμουν. Βέβαια, γίνεται συνειδητά. Από τη στιγμή που δεν μπορώ να είμαι ο Νίκος που ήμουν, δεν μπορώ να βγω. Ήμουν πάντα χαρούμενος. Αν δεν είχα αυτή τη γυναίκα που έχω, δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζα πέρα.»

HUSH SEX SHOP
JUST ALL - 7777 1125

Alternative flash content

You need to upgrade your Flash Player

Get Adobe Flash player

Διαβαστε ακομα

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ!

Add to: JBookmarks Add to: Facebook Add to: Windows Live Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Digg Add to: Del.icoi.us Add to: StumbleUpon Add to: Netscape Add to: Yahoo Add to: Diigo Add to: Google

Copyright 2009-2012 www.Showbiz.com.cy