| Το ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου |
| Συνεχίστηκε και σήμερα ο άγριος καυγάς με τον Ψωμόπουλο |
|
Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2010 19:28 |
|
Συνεχίστηκε και σήμερα ο άγριος καυγάς Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Χρήστο Ψωμόπουλο με τον τελευταίο να υποστηρίζει πως υπάρχει ένα ροζ βίντεο με το οποίο την εκβιάζου οι συνεργάτες της και την έχουν στο χέρι για να κάνει ότι της ζητήσουν. «Υπάρχει άνθρωπος που με αυτό το βίντεο την "κρατάει". Μου το έχει παραδεχτεί η ίδια στο παρελθόν» ανέφερε ο Χρήστος για να πάρει μια εντελώς διαφορετική και ανατρεπτική απάντηση από τα χείλη της εκρηκτικής Τζούλιας Αλεξανδράτου «Υπάρχει ένα ροζ βίντεο το οποίο έχει τραβήξει ο ίδιος ο κύριος αυτός και έχει γίνει στο Παρίσι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μέναμε. Έχει ερωτικές περιπτύξεις και αφορά εμένα και τον κύριο. Υπάρχει μόνο αυτό το ροζ βίντεο το οποίο έχει τραβήξει ο ίδιος. Μου έστειλε και μήνυμα ότι αν δεν γυρίσω κοντά του θα βγάλει το μέρος πρώτο αλλά και το δεύτερο στη δημοσιότητα. Δηλαδή, αυτός που λέει ότι με προστατεύει, στην ουσία με εκβιάζει». Το ερωτικό βίντεο από το Παρίσι με τον Ψωμόπουλο και την Τζούλια, έχει φτάσει ήδη στα χέρια δημοσιογράφου που είναι στο πάνελ της Κατερίνας Καραβάτου αυτό κατήγγειλε επίσης η Τζούλια. Μεταξύ άλλων σήμερα ο επιχειρηματίας ανέφερε πως απέσυρε όλες τις μηνύσεις στην πρώην αγαπημένη του αλλά όσο αφορά τους μάνατζερ της αυτές τις μηνύσεις της έχει σε ισχύ και σε καμία περίπτωση δεν προτίθεται να της αποσύρει για να πάρει και πάλι την σκληρή απάντηση της Τζούλιας «Εγώ δεν αποσύρω τη μήνυσή μου, αρκετά προβλήματα μου προκάλεσε αυτός ο κύριος. Θα το ξανακάνει, κυρία Λαμπίρη» είπε το μοντέλο αναφερόμενη στην παρουσιάστρια του Super Star.
|
Διαβαστε ακομα